Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του. Χρησιμοποιούμε επιπλέον cookies για να υποστηρίξουμε προαιρετικές λειτουργίες του ιστότοπου ή για να συγκεντρώσουμε ανώνυμα στατιστικά στοιχεία χρήσης με σκοπό να βελτιώσουμε τον ιστότοπο. Περισσότερες πληροφορίες

GUARDIAN™ CONNECT ΕΞΥΠΝΑ - ΕΝΑ ΒΗΜΑ
ΜΠΡΟΣΤΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΑΣ

Το σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης για τα άτομα
που είναι σε σχήμα πολλάπλών ενέσεων ινσουλίνης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ CGM
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΛΥΚΟΖΗΣ;

Το σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε διαρκώς τα επίπεδα του σακχάρου σας και σας επιτρέπει να εντοπίζετε τάσεις και μοτίβα. Απαιτούνται δύο μικρά εξαρτήματα: ένας αισθητήρας γλυκόζης και ένας πομπός που μετράει τα επίπεδα γλυκόζης στο διάμεσο υγρό κάθε 5 λεπτά και στέλνει αυτές τις μετρήσεις στο κινητό σας τηλέφωνο ή σε μία συμβατή φορητή συσκευή όπου έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Guardian™ Connect. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνετε 288 μετρήσεις κάθε μέρα, συγκριτικά με τις περίπου 6 με 10 μετρήσεις που λαμβάνετε με το συμβατκό τρόπο αυτοελέγχου. Άρα λαμβάνετε πολλές περισσότερες πληροφορίες χωρίς να πρέπει να τρυπάτε τα δάκτυλά σας συχνότερα απ' ό,τι έχετε συνηθίσει.

Το πιο σημαντικό είναι ότι το σύστημα Guardian Connect σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε την τάση της γλυκόζης σας. Έτσι βλέπετε και τις τιμές του σακχάρου αλλά και αν τα επίπεδά σας ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν και προλάβενετε τις υπέρ- και υπογλυκαιμίες. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τις προειδοποιήσεις των υψηλών και χαμηλών τιμών, ώστε να μπορείτε να αντιδράσετε έγκαιρα. Με τον συμβατικό τρόπο αυτοελέγχου, ίσως να έχετε την εντύπωση ότι όλα βαίνουν καλώς επειδή βλέπετε στην οθόνη του μετρητή μια ικανοποιητική τιμή, π.χ. 108 mg/dL. Αν όμως τα επίπεδα του σακχάρου σας πέφτουν πολύ γρήγορα, τότε μπορεί να βιώσετε κάποιο υπογλυκαιμικό επεισόδιο λίγα μόλις λεπτά μετά τη μέτρησή σας. Το Guardian Connect είναι το απόλυτο εργαλείο που σας βοηθάει να παρακολουθείτε συνεχώς τα επίπεδα του σακχάρου σας, χωρίς να σταματήσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας.

MAΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ GUARDIAN™ CONNECT;

Εξαρτήματα συστήματος συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΛΥΚΟΖΗΣ;

Το σύστημα CGM* Guardian™ Connect (*Continuous Glucose Monitoring - συνεχής παρακολούθηση γλυκόζης) λειτουργεί με έναν αισθητήρα τον οποίο θα πρέπει να αλλάζετε κάθε 6 ημέρες και ο οποίος συνδέεται με έναν επαναφορτιζόμενο πομπό. Ο αισθητήρας μετρά τη γλυκόζη στο διάμεσο υγρό και αυτή η μέτρηση αποστέλλεται μέσω του πομπού στην εφαρμογή Guardian Connect που έχετε εγκαταστήσει στη συμβατή κινητή σας συσκευή.

Οι αισθητήρες Guardian Sensor 3 της Medtronic αποτελούνται από ένα λεπτό και εύκαμπτο ηλεκτρόδιο που εισάγεται υποδόρια, ακριβώς κάτω από το δέρμα σας. Μόλις τοποθετηθεί ο αισθητήρας, δεν θα τον αισθάνεστε πλέον. Το ηλεκτρόδιο βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με το διάμεσο υγρό. Μια χημική αντίδραση μεταξύ της γλυκόζης και του υλικού του ηλεκτροδίου επιτρέπει στον αισθητήρα να μετρά συνεχώς τα επίπεδα του σακχάρου σας. Ένας μικρός πομπός που είναι συνδεδεμένος στον αισθητήρα μεταδίδει αυτές τις πληροφορίες στη συμβατή κινητή συσκευή σας μέσω Bluetooth.

Ο αισθητήρας μετρά τη γλυκόζη στο διάμεσο υγρό και όχι απευθείας στη ροή του αίματος (από όπου μετράει ο συμβατικός μετρητής γλυκόζης αίματος). Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, λόγω της ανθρώπινης φυσιολογίας, περίπου επτά λεπτών μέχρι να μεταφερθεί η γλυκόζη από το αίμα στο διάμεσο υγρό. Επομένως, είναι αναμενόμενο ότι σε κάποια δεδομένη στιγμή, η τιμή σακχάρου που μετράται σε μια μέτρηση στο δάκτυλο θα διαφέρει από τη μέτρηση που δίνει το Guardian Connect.

ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ