Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του. Χρησιμοποιούμε επιπλέον cookies για να υποστηρίξουμε προαιρετικές λειτουργίες του ιστότοπου ή για να συγκεντρώσουμε ανώνυμα στατιστικά στοιχεία χρήσης με σκοπό να βελτιώσουμε τον ιστότοπο. Περισσότερες πληροφορίες

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Guardian Connect;

Εισαγάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Εξουσιοδοτώ την Medtronic Diabetes να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται τα δεδομένα μου, προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί μου και να συζητήσει τα οφέλη του Guardian Connect και άλλες προσφορές σχετικά με τη διαχείριση της θεραπείας του διαβήτη. Κατανοώ ότι οι πληροφορίες που παρέχονται δεν προορίζονται να αντικαταστήσουν την ιατρική συμβουλή του επαγγελματία υγείας, τη διάγνωση ή τη θεραπεία με οποιονδήποτε τρόπο και ότι θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσω με την ομάδα φροντίδας του διαβήτη μου στο νοσοκομείο ή κλινική ή ιατρείο για περαιτέρω συμβουλές σχετικά με τις εξατομικευμένες ανάγκες μου.
Συμφωνώ να λαμβάνω πληροφορίες σχετικά με θεραπείες του διαβήτη, βελτιώσεις προϊόντων, νέες τεχνολογίες, συμβουλές και άλλα νέα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς χειρίζεται η Medtronic τα προσωπικά σας δεδομένα (υγείας) και τα δικαιώματά σας ως υποκείμενο δεδομένων - ακολουθήστε το σύνδεσμο της Δήλωσης Απορρήτου της Medtronic.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Medtronic Hellas S.A.
Λεωφ. Κηφισίας 24 (κτίριο Β)
151 25, Μαρούσι
Τηλ. 210 6779099

Medtronic DIABETES.SHOP
Πύργος Αθηνών
Λ. Μεσογείων 2-4 (Ισόγειο, κτίριο Β)
115 27, Αμπελόκηποι
Τηλ. 210 0101200