Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του. Χρησιμοποιούμε επιπλέον cookies για να υποστηρίξουμε προαιρετικές λειτουργίες του ιστότοπου ή για να συγκεντρώσουμε ανώνυμα στατιστικά στοιχεία χρήσης με σκοπό να βελτιώσουμε τον ιστότοπο. Περισσότερες πληροφορίες

ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΑΣ GUARDIAN™ CONNECT

Το σύστημα συνεχούς παρακολούθησης γλυκόζης για τα άτομα που είναι σε σχήμα πολλαπλών ενέσεων

ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ GUARDIAN CONNECT

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ

Είτε ασχολείστε επαγγελματικά με τον αθλητισμό είτε απλώς ασκείστε για να παραμείνετε σε καλή φυσική κατάσταση, η τακτική σωματική δραστηριότητα επιδρά πολύ θετικά στις τιμές της γλυκόζης στο αίμα σας και έχει μεγάλη συμβολή στη συνολική επιτυχία της διαχείρισης του διαβήτη σας. Δυστυχώς, υπάρχουν φορές που η διαχείριση της αυξημένης δραστηριότητας είναι δύσκολη, όταν έχετε διαβήτη. Χάρη στο Guardian Connect, αρκεί μια γρήγορη ματιά στο τηλέφωνό σας, κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας, για να μάθετε τα επίπεδα της γλυκόζης στον αισθητήρα σας. Το Guardian Connect μπορεί να σας ειδοποιήσει αν πέσετε κάτω από το επιθυμητό χαμηλότερο επίπεδο και αν το επίπεδο γλυκόζης σας πέσει ξαφνικά. Η έγκαιρη ειδοποίηση μπορεί να κάνει τη διαφορά, καθώς σας παρέχει την ενημέρωση που χρειάζεστε για να ελέγξετε τη γλυκόζη στο αίμα σας, να αντιμετωπίσετε τα μεταβαλλόμενα επίπεδα σακχάρου σας και να αποφύγετε την υπογλυκαιμία.

ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ

Ανησυχείτε μήπως πάθετε υπογλυκαιμία κατά τη διάρκεια της νύχτας; Δεν είστε μόνο εσείς. Πάντα υπάρχει πιθανότητα να πάθετε υπογλυκαιμία κατά τη διάρκεια της νύχτας. Παρότι παίρνετε όλα τα μέτρα για να την αποφύγετε, τα μέτρα αυτά δεν αποδίδουν πάντα. Αν όμως δεν ξυπνήσετε τη στιγμή της υπογλυκαιμίας; Με το Guardian Connect λαμβάνετε μια ειδοποίηση στο iPhone σας, για να ξυπνάτε προτού πέσει το επίπεδο της γλυκόζης σας. Χάρη στην έγκαιρη ειδοποίηση δεν χρειάζεται να φοβάστε πια... κοιμηθείτε ξέγνοιαστα.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ

Πιθανότατα να γνωρίζετε ότι θα πρέπει πάντα να ελέγχετε τα επίπεδα της γλυκόζης σας πριν οδηγήσετε. Αφού ολοκληρώσετε τον έλεγχο πριν από την οδήγηση, χάρη στο Guardian Connect θα μπορείτε να οδηγήσετε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι θα ειδοποιηθείτε σε περίπτωση που ξεκινήσουν να πέφτουν απότομα τα επίπεδα γλυκόζης σας.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΟΖΗ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ

Η διαχείριση του διαβήτη σας 24/7 μπορεί να είναι δύσκολη για εσάς που κάνετε μια απαιτητική δουλειά και πρέπει να δίνετε σε αυτήν το 100% της προσοχής σας. Το στρες ή η υπερβολική ενεργητικότητα στην εργασία μπορεί να διαταράξει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα σας και να οδηγήσει σε ξαφνική μείωση ή αύξησή της. Το Guardian Connect σάς ενημερώνει αμέσως αν τα επίπεδα της γλυκόζης σας αλλάξουν απότομα. Έτσι, εσείς μπορείτε ελεύθερα να επικεντρώνεστε στην εργασία σας και στα ιδιαίτερα καθήκοντά της.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ

Σας αρέσουν τα ταξίδια; Τότε θα ξέρετε πόσο μπορεί να σας αναστατώσει ένα επεισόδιο υπογλυκαιμίας στο αεροδρόμιο, λίγο πριν περάσετε τον έλεγχο ασφαλείας. Αλλά και αργότερα, καθώς περπατάτε και θαυμάζετε τα αξιοθέατα μιας όμορφης, νέας πόλης. Ή, απλώς, όταν το τζετ λαγκ ή μια κατάσταση που δεν σας είναι οικεία σας βγάζει από το πρόγραμμά σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις το Guardian Connect μπορεί να είναι ο αξιόπιστος σύμμαχός σας, που παρακολουθεί τα επίπεδα της γλυκόζης σας και σας ειδοποιεί μόλις προκύψει πρόβλημα.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΛΥΚΟΖΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ

Όταν φροντίζετε ένα παιδί που έχει διαβήτη, ανησυχείτε διαρκώς για τις τιμές της γλυκόζης στο αίμα του. Ίσως ακόμα και να φοβάστε μήπως πέσουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα του, όταν δεν θα είστε μαζί του. Το Guardian Connect μπορεί να μετριάσει κάπως τον φόβο σας. Μία από τις πιο αξιόλογες δυνατότητες της εφαρμογής είναι η μετάδοση πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο στο smartphone ή τη συνδεδεμένη συσκευή σας. Οι γονείς και οι φροντιστές μπορούν να λαμβάνουν ακόμα και δωρεάν ειδοποιήσεις μέσω SMS, αν τα επίπεδα γλυκόζης στον αισθητήρα πέσουν ή ανέβουν με βάση ένα επιθυμητό εύρος. Το Guardian Connect είναι εκεί, ακόμα κι αν εσείς δεν μπορείτε να είστε.